aanvragen

De WIA Metalektro verzekeringen zijn speciaal ontwikkeld voor de werkgevers en werknemers die onder de cao Metalektro vallen. U kunt deelnemen aan onze arbeidsongeschiktheidsverzekeringen als:

  • uw bedrijf verplicht is aangesloten bij het Pensioenfonds voor de Metalektro (PME), of
  • uw bedrijf of vrijwillig is aangesloten bij het Pensioenfonds voor de Metalektro (PME). Hierbij gelden de volgende extra voorwaarden:
    • uw bedrijf maakt deel uit van een concern, waarvan al één of meerdere onderdelen onder de cao van de Metalektro vallen
    • uw bedrijf is bereid de ROM-heffing (secretariaatkosten op bedrijfstakniveau) te betalen. Deze bedraagt in 2017 0,02% van de totale loonsom.


Neem contact met ons op
Start u een nieuw bedrijf en bepaalt de ROM (Stichting Raad van Overleg in de Metalektro (ROM) dat uw bedrijf onder de cao van de Metalektro valt? Of bestaat uw bedrijf al langere tijd en heeft u interesse in onze verzekeringen? Neem contact met ons op, we bekijken graag de mogelijkheden. Ook als u vrijwillig bent aangesloten bij PME en interesse heeft in onze verzekeringen, bespreken wij graag de mogelijkheden. Neem contact op met onze afdeling Klanteninformatie door een e-mail te sturen naar metalektrowia@mn.nl of via telefoonnummer 070 316 08 66.